Unngå Hodepine Med Disse Eiendomstipsene

Å kjøpe og selge næringseiendom kan være enda mer opprivende enn å kjøpe og selge boligeiendommer, da verdiene til eiendommene og regelverket som er involvert, gjør kostnadene ved et feil trekk veldig høye. Det er imidlertid måter å navigere i den urbane jungelen av kommersielle eiendomstransaksjoner, og denne artikkelen er her for å hjelpe.

Hvis du kjøper og selger eiendom som en bedrift, unngå å ha noen leie vacanies. Tomme eiendommer tjener ikke penger, de taper penger. Hvis en eiendom sitter tom i en signficant periode, selg den. Uansett hvor stor investering det var når det var fullt, er en tom leie verdiløs for deg.

Før du leier ditt nye hus eller leilighet, vær sikker på at du har nok referanser. De fleste utleiere krever minst tre referanser. Kontroller navnene, adressene og telefonnumrene for nøyaktighet. Det er ikke noe verre enn en referanse hvis navn er feil, telefonlinjen er koblet fra eller brevet utleieren sender kommer tilbake som ikke-leverbar.

Når du forbereder deg på å liste og selge næringseiendommen din, bør du først ta deg tid til å gjøre deg kjent med reguleringsforskrifter og all mulig kommersiell bruk for selve eiendommen. Dette vil tillate deg å være mer trygg når du diskuterer detaljer og attributter med potensielle kjøpere.

Forstå at når du kommer inn på næringseiendom, blir de fleste tilbudene gjort mot slutten av forhandlingsprosessen. Således, hvis du ikke liker den opprinnelige prisen du blir tilbudt, ikke få panikk, da du vil ha en sjanse til å forhandle prisen mot slutten.

Kommersiell eiendom er et helt annet ballspill. Hvis du ønsker å kjøpe eller selge et stykke eiendom i denne kategorien, må du sørge for at du har en profesjonell agent som spesialiserer seg på dette feltet. Deres kontakter og kunnskap vil være avgjørende i transaksjonen og markedsføringen.

Sikt stort når du investerer i næringseiendom. Det er liten forskjell i ledelsestid når du kjøper en boligblokk på 100 enheter kontra en som har 20. Begge vil sannsynligvis kreve at du skaffer deg kommersiell økonomi, og jo flere enheter du kjøper i en blokk, jo mindre per enhet vil de koste deg.

Når du vurderer å investere i næringseiendom, må du ikke automatisk anta at det eneste alternativet som er tilgjengelig er boligblokker. Tenk utenfor komfortsonen din og undersøk kontorbygg, industriland eller lager. Uansett hvilket kjøp som vil hjelpe deg med å nå dine monetære mål, er det som bør velges, ikke bare det som gjør deg mest følelsesmessig komfortabel.

Hvis du ikke har gjort din første avtale, ikke bli motløs. Tid er noe du kan forvente å bruke mye på kommersielle eiendomsinvesteringer. Det er enkelt å kjøpe hus, men det er en ganske læringskurve med å investere i næringseiendommer. Ikke gi opp. Og husk at det vil bli raskere med tiden.

Kommersiell eiendom er en multibillion dollar per år industri, og hvis du vet hva du gjør, kan du tjene noen alvorlige penger i dette markedet. Hvis du legger tipsene i denne artikkelen til bruk, kan du også redusere mengden stress som er involvert i å kjøpe eller selge næringseiendom for virksomheten din.